Dřevo a kov jsou hlavními aktéry v interiéru a nehrají v něm jen své tradiční role. #industrial #design #light

Image 11 of 17 from gallery of Spring, Summer, Fall, Winter. and Spring / ORA. Photograph by Jan Žaloudek

Dřevo a kov jsou hlavními aktéry v interiéru a nehrají v něm jen své tradiční role

Dřevo a kov jsou hlavními aktéry v interiéru a nehrají v něm jen své tradiční role

Pro optické rozdělení prostoru využili architekti jemně působící kovové řetízkové záclony.

Stork Restaurant in Amsterdam, Netherlands by CUBE Architecten and SOLUZ Architecten. Interior design by Interior Shock.

Nespornou výhodou továrních a jiných hospodářských objektů je mimo jiné i historie – genius loci

Nespornou výhodou továrních a jiných hospodářských objektů je mimo jiné i historie – genius loci

Multifunkční aula Gong v Dolní oblasti Vítkovic se loni stala v české architektuře pojmem - získala cenu Stavba roku 2013 #ASBportal #industrial #design

Multifunkční aula Gong v Dolní oblasti Vítkovic se loni stala v české architektuře pojmem - získala cenu Stavba roku 2013 #ASBportal #industrial #design

Už kvůli architektonickému provedení stojí návštěva za to.

Už kvůli architektonickému provedení stojí návštěva za to.

ve švédské sauně

Image 7 of 33 from gallery of Göteborg Bathing Culture / raumlabor. Courtesy of raumlaborberlin

Autoři starého curyšského viaduktu mu dali důmyslnou a citlivou asanací novou tvář i obsah.

Image 9 of 18 from gallery of Refurbishment Viaduct Arches / Photograph by Roger Frei

Vnitřní prostor skladu byl zachován a ponechán beze změny, nově přidané doplňky ho nijak nenarušují, ale naopak přirozeně oživují.

An old industrial warehouse of 1100 at one of the most beautiful spots along the Amsterdam waterfronts, was transformed by CUBE architecten and SOLUZ architecten to an attractive café and the biggest fish restaurant of Europe.

Tovární vybavení jako doplňky

Tovární vybavení jako doplňky

Spojením průmyslové architektury s tradičním venkovským stylem vzniklo harmonické bydlení

French architectural firm Planet Studio sent us photos of the Labahou project, a paper mill the architects converted into a contemporary loft

Pinterest
Search