Atrium Studio

Atrium Studio

www.atriumstudio.sk
Office for contemporary slovak architecture.
Atrium Studio
Viac nápadov od Atrium
Tokyo Court House woningen rijwoningen diversiteit deck materialisatie dakvorm volumeschakeling gevel

Tokyo Court House woningen rijwoningen diversiteit deck materialisatie dakvorm volumeschakeling gevel

Krøyers Plads is a significant location in the centre of the Copenhagen harbor area. The design is based on a hyper-democratic and contextual approach, consisting of 3 five-story housing units, naturally continuing the historic warehouse structure along the harbour. Folded roofs and...

Krøyers Plads is a significant location in the centre of the Copenhagen harbor area. The design is based on a hyper-democratic and contextual approach, consisting of 3 five-story housing units, naturally continuing the historic warehouse structure along the harbour. Folded roofs and...

Thong House / Nishizawa Architects | ArchDaily - created via https://pinthemall.net

Thong House / Nishizawa Architects | ArchDaily - created via https://pinthemall.net

Stormwater planter, from the Green Streets Design Manual

Stormwater planter, from the Green Streets Design Manual

Reduzir ilhas de calor, promover isolamento acústico e até favorecer a biodiversidade são vantagens dos telhados verdes.

Reduzir ilhas de calor, promover isolamento acústico e até favorecer a biodiversidade são vantagens dos telhados verdes.

65058aa_full

65058aa_full

in marne-la-vallée, 20 kilometers outside of paris, a research and civil engineering campus has opened, designed by french architect jean-philippe pargade.

in marne-la-vallée, 20 kilometers outside of paris, a research and civil engineering campus has opened, designed by french architect jean-philippe pargade.

*박공지붕형태 계단식 옥상녹화 This House In London Is Covered In A Unique Terraced Green Roof

*박공지붕형태 계단식 옥상녹화 This House In London Is Covered In A Unique Terraced Green Roof

Transformácia bývalého vodného mlyna na funkciu bývania. Charakter, výšku a tvar objektu sme sa snažili zachovať. Vytvorili sme predsadenú pavlač sprístupňujúcu jednotlivé byty. Na najvyššom podlaží sú mezonetové byty s výraznými tarasami po stranách. Tie vznikli zrezaním strechy, od ulice nie sú vôbec viditeľné, nakoľko sú zapustené do hmoty strechy.

Transformácia bývalého vodného mlyna na funkciu bývania. Charakter, výšku a tvar objektu sme sa snažili zachovať. Vytvorili sme predsadenú pavlač sprístupňujúcu jednotlivé byty. Na najvyššom podlaží sú mezonetové byty s výraznými tarasami po stranách. Tie vznikli zrezaním strechy, od ulice nie sú vôbec viditeľné, nakoľko sú zapustené do hmoty strechy.

barsjakeveci

barsjakeveci