Pinterest • celosvetový katalóg nápadov

Black Belt ...There was a Time... when this was my daily belt of choice.

Od 27-29.svibnja 2016.g. u Kikindi (SRB) održalo se Balkansko judo prvenstvo za kadetkinje i kadete uzrast do 18 godina (2001, 2000 i 1999). Bosnu i Hercegovinu je predstavljalo dvoje članova JK “Neretva” , a to su prvakinja BiH, Vesna Vukoja i viceprvak BiH, Samuel Matijević. Na balkanskom prvenstvu je sudjelovalo 9 zemalja, ALB, BiH, BUL, TUR, GRE, ROU, MNE, MKD i SRB. Natjecanje u Kikindi održalo se pod pokroviteljstvom Balkanske džudo asocijacije a u organizaciji Judo saveza Srbije i JK…

Džudo prvenstvo Republike Srpske održano u Višegradu [VIDEO]

1

Uspesi nas motivišu, to je sigurno, ali neutažene težnje nas navode da se i dalje trudimo. To je kao razlika između srebrne i bronzane medalje u sportu. Na džudo takmičenjima jako dobro sam naučila tu razliku: srebro ne osvojiš – već izgubiš zlato. Za razliku od toga, bronzana medalja te podstiče i raduje, jer si se borio i domogao medalje, yes!

OLYMPIC JUDO CENTER Architecture -SIA ”Veisbergs” http://www.veisbergs.com Architect- Raivo Veisbergs Visualization -Eugene Ryabov Визуализация Центра Дзюдо в Юрмале. Vizualizacija - Džudo olimpiskais centrs Jurmalā. Latvijā.

2

2000.gada Vasaras Olimpiskās spēles bija 27.Vasaras Olimpiskās spēles. Tās notika Austrālijas pilsētā Sidnejā. Latviju pārstāvēja 45 sportisti 13 sporta veidos. Latviešu sportisti izcīnīja visu trīs kalumu medaļas: Igors Vihrovs vingrošanā izcīnīja pirmo zelta medaļu neatkarīgās Latvijas vēsturē, Aigars Fadejevs izcīnīja sudrabu vieglatlētikas 50 km soļojumā un Vsevolods Zeļonijs izcīnīja bronzu džudo.

1