THe morning you wake up with this man next to you! #JangKeunSuk #kdrama

THe morning you wake up with this man next to you! #JangKeunSuk #kdrama

...making  bubbles  - (Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.)

Jang Geun Suk looks like a cartoon character for recent photoshoot

...making bubbles - (Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.)

(jang geun suk) Avec son petit air éffronté ça lui va si bien *O*

REAL Bad Boys of Korean Entertainment

(jang geun suk) Avec son petit air éffronté ça lui va si bien *O*

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

Beyond his pretty boy face: an ambitious, hard working man http://jangkeunsukforever.com/archives/14910  I start liking him just because' :). Go, 직진!

Beyond his pretty boy face: an ambitious, hard working man http://jangkeunsukforever.com/archives/14910 I start liking him just because' :). Go, 직진!

Jang Keun Suk ~~ Seo Joon (Love Rain)

Jang Keun Suk ~~ Seo Joon (Love Rain)

Jang Geun Suk #jangkeunsuk

Jang Geun Suk #jangkeunsuk

Jang Geun Seok (장근석) (Jang Keun Suk) #KPop #JKS  Jang Keun Suk #kdrama…

Jang Geun Seok (장근석) (Jang Keun Suk) #KPop #JKS Jang Keun Suk #kdrama…

jang geun suk, i'd like to be as pretty as this guy ;)

jang geun suk, i'd like to be as pretty as this guy ;)

Jang Keun Suk ❤

Jang Keun Suk ❤

Pinterest
Hľadať