Lego mesti

Pozrite si súvisiace témy

untuk readers kak fink..tunjuk jer instagram ni masa korang datang  ke Lego Nexo Knight di Mid Valley..korang akan dapat salah satu kad 3D Lego Nexo Knight sebagai souvenir dari Lego .  terhad pada 500 orang yg terawal sahaja..cepat tau korang..anak mesti suka!!! .  www.pinkymomma.com .  #LEGONexoKnights #Lego #Legostagram #LegoPhotography #MidValley #PicOfTheDay #PhotoOfTheDay #Igers #IgersMy #IgersOfTheDay #SocialMedia #Influencer #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MummyBlogger…

untuk readers kak fink..tunjuk jer instagram ni masa korang datang ke Lego Nexo Knight di Mid Valley..korang akan dapat salah satu kad 3D Lego Nexo Knight sebagai souvenir dari Lego . terhad pada 500 orang yg terawal sahaja..cepat tau korang..anak mesti suka!!! . www.pinkymomma.com . #LEGONexoKnights #Lego #Legostagram #LegoPhotography #MidValley #PicOfTheDay #PhotoOfTheDay #Igers #IgersMy #IgersOfTheDay #SocialMedia #Influencer #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MummyBlogger…

Ouch! Kunci 'makan' tuan   Viral di media sosial gambar seorang lelaki yang tapak kakinya tertusuk kunci motosikal jenama Yamaha menimbulkan persoalan netizen bagaimana kejadian itu boleh berlaku.  Tidak dapat dipastikan di mana kejadian itu berlaku namun berdasarkan gambar viral itu tapak kaki sebelah kiri mangsa yang berusia lingkungan 20-an itu ditusuk dengan kunci motosikal sehingga tembus ke bahagian atas.  "Uih! Macam mana boleh jadi begini? Ini lebih teruk dan lebih sakit dari kaki…

Ouch! Kunci 'makan' tuan Viral di media sosial gambar seorang lelaki yang tapak kakinya tertusuk kunci motosikal jenama Yamaha menimbulkan persoalan netizen bagaimana kejadian itu boleh berlaku. Tidak dapat dipastikan di mana kejadian itu berlaku namun berdasarkan gambar viral itu tapak kaki sebelah kiri mangsa yang berusia lingkungan 20-an itu ditusuk dengan kunci motosikal sehingga tembus ke bahagian atas. "Uih! Macam mana boleh jadi begini? Ini lebih teruk dan lebih sakit dari kaki…

masuk2 jer kedai jual lego,ehh!! silap legoland terus nmpk ni,jalan terus langar semua budak2 sbb nk capai ni dulu,sekali tgk harga dia mmg tak dpt beli dpt tgk dan pgg jer hurmmm kalau dulu masa kecik buat muka sedih mesti aruah mak beli kan skrg dah besau ni kene lar pakai duit sendiri,tak per next year target nak buat bandar lego lah"bye bye iphone6" #lego

masuk2 jer kedai jual lego,ehh!! silap legoland terus nmpk ni,jalan terus langar semua budak2 sbb nk capai ni dulu,sekali tgk harga dia mmg tak dpt beli dpt tgk dan pgg jer hurmmm kalau dulu masa kecik buat muka sedih mesti aruah mak beli kan skrg dah besau ni kene lar pakai duit sendiri,tak per next year target nak buat bandar lego lah"bye bye iphone6" #lego

mini Mc Donald's. I'll take mine supersized please.

mini Mc Donald's. I'll take mine supersized please.

lego city train layout - Google Search

lego city train layout - Google Search

Giant LEGO City set to launch Space Shuttle in 3, 2, 1

Giant LEGO City set to launch Space Shuttle in 3, 2, 1

Hi, as said in my introduction thread, I want to present today my Lego Town Layout, called Neu-Brickstadt. It took me around 2 years of building and about 3...

Hi, as said in my introduction thread, I want to present today my Lego Town Layout, called Neu-Brickstadt. It took me around 2 years of building and about 3...

Lego city                                                                                                                                                     More

Lego city More

http://stores.ebay.co.uk/vintageplazauk repinned this - Build a huge Lego village with me?

35 Lego Mega Constructions You (Probably) Haven’t Seen Before

http://stores.ebay.co.uk/vintageplazauk repinned this - Build a huge Lego village with me?

A suburban house                                                                                                                                                                                 More

A suburban house More

Pinterest
Hľadať