Pinterest • celosvetový katalóg nápadov

masuk2 jer kedai jual lego,ehh!! silap legoland terus nmpk ni,jalan terus langar semua budak2 sbb nk capai ni dulu,sekali tgk harga dia mmg tak dpt beli dpt tgk dan pgg jer hurmmm kalau dulu masa kecik buat muka sedih mesti aruah mak beli kan skrg dah besau ni kene lar pakai duit sendiri,tak per next year target nak buat bandar lego lah"bye bye iphone6" #lego

untuk readers kak fink..tunjuk jer instagram ni masa korang datang ke Lego Nexo Knight di Mid Valley..korang akan dapat salah satu kad 3D Lego Nexo Knight sebagai souvenir dari Lego . terhad pada 500 orang yg terawal sahaja..cepat tau korang..anak mesti suka!!! . www.pinkymomma.com . #LEGONexoKnights #Lego #Legostagram #LegoPhotography #MidValley #PicOfTheDay #PhotoOfTheDay #Igers #IgersMy #IgersOfTheDay #SocialMedia #Influencer #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MummyBlogger…

1

LEGO City Starbucks by Pekko

563
109
2

I want to be a Lego man! They get to live the life.

469
92

THIS IS AMAZING!!! Lego CUUSOO City Mini Shop Series includes: Starbucks, Apple Store, 7-Eleven, McDonalds, Dunkin' Donuts, and a Lego Store! Seems to be just a concept at this point, though...bummer

289
79
2

Giant LEGO City set to launch Space Shuttle in 3, 2, 1

3.1k
695
2

Castor City - So much work & bricks, but I would so love to work with that level of style!

173
28
1

LEGO City Dunkin Donuts - http://thebrickblogger.com/2012/09/lego-city-mini-shops/

130
22

Lego Brickworld Convention, 2013: Part One -

City of Legos This is awesome. I loved building a city in the dining room with my brother's Legos.

372
76
1