Pinterest • celosvetový katalóg nápadov
od Paperblog

Draw a Hand Tree

Art Projects for Kids: Draw a Hand Tree - earth day :) sub plan/time filler idea

1

Ženy strávia 76 dní života hľadaním niečoho vo svojich kabelkách. Čo by ste povedali na automatické svetlo, ktoré sa zapne ako náhle sa vaša ruka priblíži ku kabelke? Tak presne také máme. S logom vašej firmy bude originálnym reklamným predmetom.

Rolu sam kupio prošle jeseni, nisam ju pretjerano koristio ali dovoljno da mogu napisati riječ-dve kritike. Lijepo izgleda i fino namotava, no pri izvlačenju sa veće dubine traži i ponešto snage u ruci - zna me zaboliti ruka ako pokušam prebrzo namotavati. U paketu ide i rezervna plastična špula, pa sam na jednu stavio najlon a na drugu upredenicu. Ono što me smeta, je pomalo gruba kočnica, u smislu, kad ju naštimam na gran

Od 12-16h light špin, od mosta na čvoru Ivanja reka pa nizvodno do drek rivera, 9 riba vani i opet unutra, varalice su neka Camor od 5cm koja ima akciju ravnu 0 i koja je jedino lovila ako trzam rukom konstantno- 2 ribe vadi, ubrzo me ruka zabolila pa stavljam rapalu ULM4 i ona vadi ostalih 7, na kraju kako ja to volim ju popušim :( ribe su bile malo veće nego što su inače kad lovim navečer, recimo da je prosijek bio između 300 i 400gr,

Zdravo bilje: Burajan -lečenje reume Koristi se kod reume ito tako što se skuva 1kg korena u 10 litra vode oko dva sata a zatim se u mlaku vodu zaroni obolela ruka ili noga. U koliko bolno mesto ne možemo da zaronimo u čaj od burjana onda se nakvasi neka tkanina u čaj i koristi se kao obloga.Probajte i rezultate ćete videti jako brzo,zašto da trpite bolove ako vam je priroda ponudila lek u vidu burjana.

Predloha na maľovanie - Návod ako maľovať pomocou predlohy - YouTube

Ako želite da smršate, a ne znate kako da merite porcije i koliko kalorija smete da unesete, u tome vam može pomoći vaša ruka, tačnije šaka.

Ako sa zbaviť modrín a ukázať svetu pekné nohy

od NapadyNavody.sk

Ako si vyrobiť kvetináče v tvare ruky

NapadyNavody.sk | Ako si vyrobiť kvetináče v tvare ruky