Boom kunst

Ontdek moderne kunst werken en ideeën om je ruimte boeiend te maken. Laat je inspireren door de nieuwste trends en creëer een unieke sfeer met kunst.
Plint | gedichten en kunst on Instagram: "Vandaag begint de herfst! 🐿️ Zullen we een bos beginnen? Graaf een kuil en plant je boom voorzichtig naast de mijne. Kunnen ze elkaar uit de wind houden als het stormt of in de zondagzon samen zwijgen. En als ze ’s avonds door de wimpers van hun twijgen naar elkaar kijken beginnen ze al op een bos te lijken. gedicht: Jaap Robben & beeld: Lotte Dirks © P L I N T" Instagram, Boom Kunst, September 21, On Instagram

Plint | gedichten en kunst on Instagram: "Vandaag begint de herfst! 🐿️ Zullen we een bos beginnen? Graaf een kuil en plant je boom voorzichtig naast de mijne. Kunnen ze elkaar uit de wind houden als het stormt of in de zondagzon samen zwijgen. En als ze ’s avonds door de wimpers van hun twijgen naar elkaar kijken beginnen ze al op een bos te lijken. gedicht: Jaap Robben & beeld: Lotte Dirks © P L I N T"

Avatar
VILTEN OP WIERINGEN