Leander

Fedezd fel a legjobb Leander ötleteket és inspirációkat. Hozd létre a tökéletes környezetet Leander szobádnak és inspirálódj a legjobb ötletekből.
Mediterrán hangulatú teraszról egy növény biztosan nem hiányozhat, mégpedig a szépséges leander. A leander egyike a legmutatósabb balkonnövényeknek, melynek gondozása nem igényel különleges szakértelmet. A leandernek csupán néhány dologra van szüksége ahhoz, hogy teljes szépségben pompázzon a teraszodon. Eláruljuk ezeket! Van, Plants

Mediterrán hangulatú teraszról egy növény biztosan nem hiányozhat, mégpedig a szépséges leander. A leander egyike a legmutatósabb balkonnövényeknek, melynek gondozása nem igényel különleges szakértelmet. A leandernek csupán néhány dologra van szüksége ahhoz, hogy teljes szépségben pompázzon a teraszodon. Eláruljuk ezeket!

AvatarG
Gyongyi
A SZÉP LEANDER TITKAI - erre biztosan irigykedni fog a szomszéd! - Zöld Újság Oleander Plants, Weird Plants, Backyard Plants, Desert Garden, Patio Plants, Patio Landscaping, Colorful Plants, Pretty Plants, Small Trees

Az ősi, szimpla rózsaszín mellett ma már számtalan különböző színű, alakú leandervirágot csodálhatunk meg. A leanderek virágzása a hőmérséklettől is függ, bárhonnan is származnak, hűvösben nem virágoznak, csak ha a nappali hőmérséklet eléri a +20 C fokot. Jól válasszuk meg helyüket, hasonló körülményeket teremtsünk nekik, mint ahol Görögországban vagy Olaszországban láttuk őket.

Avatar
Bea Kovács