Viac nápadov od Igor
Imagen 12 de 13 de la galería de EF House / GRND82. Planta

Imagen 12 de 13 de la galería de EF House / GRND82. Planta

Completed in 2014 in Zamora, Spain. Images by Esaú Acosta, Raúl Olivares . . The building is inspired by the traditional Casa-Patio (courtyard house). It is enclosed by a fenced wall as if it were a medieval wall generating an...

Completed in 2014 in Zamora, Spain. Images by Esaú Acosta, Raúl Olivares . . The building is inspired by the traditional Casa-Patio (courtyard house). It is enclosed by a fenced wall as if it were a medieval wall generating an...

Estudio MMX - El edificio fomenta física y visualmente la conexión entre el espacio público exterior e interior.

Estudio MMX - El edificio fomenta física y visualmente la conexión entre el espacio público exterior e interior.

EF House,Planta

EF House,Planta

Completed in 2016 in Acassuso, Argentina. Images by Federico Cairoli. The house is built on an irregular corner lot, with 297 m2, located in a low-density residential neighborhood in Acassuso, San Isidro, on the north...

Completed in 2016 in Acassuso, Argentina. Images by Federico Cairoli. The house is built on an irregular corner lot, with 297 m2, located in a low-density residential neighborhood in Acassuso, San Isidro, on the north...

House in Deurle, Belgium, David Chipperfield, DDM Architecten, Dirk de Meyer, concrete, self compacting, simplicity, minimalist, minimal

House in Deurle, Belgium, David Chipperfield, DDM Architecten, Dirk de Meyer, concrete, self compacting, simplicity, minimalist, minimal

House in Deurle, Belgium, David Chipperfield, DDM Architecten, Dirk de Meyer, concrete, self compacting, simplicity, minimalist, minimal

House in Deurle, Belgium, David Chipperfield, DDM Architecten, Dirk de Meyer, concrete, self compacting, simplicity, minimalist, minimal

© Tim Van De Velde

© Tim Van De Velde

A grand, open-air staircase cuts through the centre of this spacious dwelling by US firm Sagan Piechota Architecture, which was designed to blend with the natural terrain.

A grand, open-air staircase cuts through the centre of this spacious dwelling by US firm Sagan Piechota Architecture, which was designed to blend with the natural terrain.

Casa Kwantes by MVRDV

Casa Kwantes by MVRDV