More ideas from Stano
Concurso para a Expansão do Museu do Meio Ambiente – RJ 3º lugar – João Pedro Backheuser e Alfredo Britto – Rio de Janeiro ______________________________________________________________________ Mem...

Concurso para a Expansão do Museu do Meio Ambiente – RJ 3º lugar – João Pedro Backheuser e Alfredo Britto – Rio de Janeiro ______________________________________________________________________ Mem...

Hiroyuki Ogawa Architects divides up tiny Tokyo apartment with sliding screens

Hiroyuki Ogawa Architects have renovated a room inside a reinforced concrete building in Tokyo to create a studio apartment.

Five buildings surround a courtyard to form Danish summerhouse by Jarmund/Vigsnæs

The site is located in a beautiful but windy summerhouse village on the northern tip of Sjælland, Denmark. The program is divided between five separate houses. The houses are laid out in a star shape, in order.