Explore India and more!

Enis Bytyqi dhe Mozzik

Enis Bytyqi dhe Mozzik

Ledri vula & Cozman

Ledri vula & Cozman

Ledri Vula Meda

Ledri Vula Meda

Elvana Gjata

Elvana Gjata

ledri vula - Kërkimi Google

ledri vula - Kërkimi Google

Këngëtari Butrint Imeri ka filluar të ketë mjaft sukses së fundmi, pasi projektet e tij si "Ki me lyp" dhe "Eja Eja" janë pëlqyer mjaft shumë dhe i kanë dhënë atij një numër të madh adhuruesish. Tashmë Butrinti ka krijuar aq shumë fansa të flaktë sa që disa prej tyre edhe kanë gërrithur dorën e tyre vetëm e vetëm për të gdhendur emrin e tij. Në një foto që Butrinti ka postuar në Instagram shihen disa fansat teksa i kanë dërguar atij imazhet kur kanë prerë duart e tyre për të.

Këngëtari Butrint Imeri ka filluar të ketë mjaft sukses së fundmi, pasi projektet e tij si "Ki me lyp" dhe "Eja Eja" janë pëlqyer mjaft shumë dhe i kanë dhënë atij një numër të madh adhuruesish. Tashmë Butrinti ka krijuar aq shumë fansa të flaktë sa që disa prej tyre edhe kanë gërrithur dorën e tyre vetëm e vetëm për të gdhendur emrin e tij. Në një foto që Butrinti ka postuar në Instagram shihen disa fansat teksa i kanë dërguar atij imazhet kur kanë prerë duart e tyre për të.

kida albanian singer - Google zoeken

kida albanian singer - Google zoeken

Blerim Destani & Noizy & Granit Xhaka

Blerim Destani & Noizy & Granit Xhaka

Pinterest
Search