Preskúmajte tieto a ďalšie námety.

Majk

Majk

Këngëtari Butrint Imeri ka filluar të ketë mjaft sukses së fundmi, pasi projektet e tij si "Ki me lyp" dhe "Eja Eja" janë pëlqyer mjaft shumë dhe i kanë dhënë atij një numër të madh adhuruesish. Tashmë Butrinti ka krijuar aq shumë fansa të flaktë sa që disa prej tyre edhe kanë gërrithur dorën e tyre vetëm e vetëm për të gdhendur emrin e tij. Në një foto që Butrinti ka postuar në Instagram shihen disa fansat teksa i kanë dërguar atij imazhet kur kanë prerë duart e tyre për të.

Këngëtari Butrint Imeri ka filluar të ketë mjaft sukses së fundmi, pasi projektet e tij si "Ki me lyp" dhe "Eja Eja" janë pëlqyer mjaft shumë dhe i kanë dhënë atij një numër të madh adhuruesish. Tashmë Butrinti ka krijuar aq shumë fansa të flaktë sa që disa prej tyre edhe kanë gërrithur dorën e tyre vetëm e vetëm për të gdhendur emrin e tij. Në një foto që Butrinti ka postuar në Instagram shihen disa fansat teksa i kanë dërguar atij imazhet kur kanë prerë duart e tyre për të.

ledri vula - Kërkimi Google

ledri vula - Kërkimi Google

Majki

Majki

She's magic  @sellmakasumoviq_studiosellma

She's magic @sellmakasumoviq_studiosellma

Dhurata Dora & Butrint Imeri

Dhurata Dora & Butrint Imeri

ARGJENTINA RAMOSAJ <3 <3 albanian singer <3

ARGJENTINA RAMOSAJ <3 <3 albanian singer <3

Xhensila Myrtezaj

Xhensila Myrtezaj

Pinterest
Hľadať