Explore Zurich, Switzerland Vacation, and more!

Explore related topics

Peacock house od BHSF a Studio-P © Benedikt Redmann

RIBA Announces 2017 National Award Winners,Peacock House / BHSF Architekten with Studio-P © Benedikt Redmann

ZincHouse,© Derek Skalko

Gallery of ZincHouse / Studio B - 10

American firm Studio B faced challenging site conditions while conceiving this contemporary Colorado dwelling that sits atop a concrete plinth.

House-Workshop for an Artist,© Mathias Jacob

Gallery of House-Workshop for an Artist / Planmaestro - 2

Images by Mathias Jacob. The requirement was a building that would accommodate an artist’s studio and residential space for occasional use as a weekend house.

London Townhouse - Warehouse Architecture - Minimal Design

London Townhouse - Warehouse Architecture - Minimal Design

Four-level House in Noe Valley by Iwamoto Scott Architecture - InteriorZine

Image 12 of 31 from gallery of Noe Valley House / IwamotoScott Architecture. Photograph by Bruce Damonte

Church Walk housing in London - Google Search

Annalie Riches and David Mikhail are landlord, developer and architect on this scheme of four high quality units in the London Borough of Hackney.

The irregular structure and wealth of colors of the bricks by Petersen Tegl are created by charcoal firing. Photo © Anders Sune Berg l Bricks from top to bottom | Architecture at Stylepark

Bricks from top to bottom

For the extension of a museum in Sorø, Denmark, the architects chose bricks by Petersen Tegl and even used them to clad the roof.

Gallery of Eira House / AR Studio Architects - 26

Gallery of Eira House / AR Studio Architects - 26

Image 26 of 40 from gallery of Eira House / AR Studio Architects. Photograph by Soraia Oliveira

Gallery of Blackwood Studio / Adam Kane Architects - 6

Gallery of Blackwood Studio / Adam Kane Architects - 6

Image 6 of 12 from gallery of Blackwood Studio / Adam Kane Architects. Photograph by Adam Kane

Image description

Breathable interior wall insulation materials from Permagard for interior insulation.

4Zecc_Architecten_Woonboerderij_Utrecht_wood_concret.JPG

Programme and spatial integration In the rural area near Utrecht, a large farmhouse has been transformed into an exclusive house. An archetypal farm seems to be ‘pierced’ by a new wooden volume in .

Belgian holiday house by GAFPA takes its cues from Japanese architecture

GAFPA used low-cost materials to build this Japanese-inspired weekend retreat in northern Belgium, which features a slender spiral staircase

Pinterest
Search