Video Motivation

Collection by Saja Art Design

9 
Pins
 • 
997 
Followers
Saja Art Design
Create a Hooray Heroes book and give him the gift that the whole family will cherish for years to come. Customize their appearances, write a dedication, and watch him tear up when you surprise him with the perfect gift. Heroes Book, Cute Baby Videos, Ideias Diy, Cute Stories, Personalized Books, Fathers Day Gifts, Gifts For Daddy, Dad Gifts, Cute Gifts
1:07

This Gift For Dads is Making Everyone Cry 😍💖

Welcome to Hooray Heroes Land, where each child is the star of their own personalized book!

Një ditë djali shkoi tek babai i tij dhe i tha: Baba… Kush është vlera e jetës? Babai i dha atij një gur të çmuar dhe i tha: Nëse do të dish vlerën e jetës tënde mere këtë gur dhe shko në market, dhe nëse ndokush të pyet për çmimin mos thuaj asnjë fjalë por ngre dy gishta. Kështu që djali bëri ashtu siç i tha babai dhe shkoi në market. Ai shikon përreth dhe papritur një grua e vjetër i afrohet dhe i thotë: Sa kushton ky gur? Djali nuk tha asnjë fjalë vetëm ngriti dy gishta. Dhe gruaja i tha:

Vlera e Jetes - Histori Motivuese/ Inspiruese

Një ditë djali shkoi tek babai i tij dhe i tha: Baba… Kush është vlera e jetës? Babai i dha atij një gur të çmuar dhe i tha: Nëse do të dish vlerën e jetës tënde mere këtë gur dhe shko në market, dhe nëse ndokush të pyet për çmimin mos thuaj asnjë fjalë por ngre dy gishta. Kështu që djali bëri ashtu siç i tha babai dhe shkoi në market. Ai shikon përreth dhe papritur një grua e vjetër i afrohet dhe i thotë: Sa kushton ky gur? Djali nuk tha asnjë fjalë vetëm ngriti dy gishta. Dhe gruaja i tha:

The Selfie Queen – Autos online Lamborghini Huracan Spyder, Lamborghini Cars, Funny Car Memes, Car Humor, Volkswagen, Ford, Selfie, Amazing Cars, Sport Cars
0:29

The Selfie Queen

<<<What's going on there?>>>|| FOLLOW @SupercarsBuzz for More || Credits: @curlyikram jasonmoments || #lamborghini #huracan #spyder

Fitnessübungen Archives - Orion - So Funny Epic Fails Pictures
2:46

Awesome Talent.......

Awesome Talent.......

Backflip on a ball. Gif Bin is your daily source for funny gifs, reaction gifs and funny animated pictures! Large collection of the best gifs.
3:01

Best Of The Best Video.....

The place of everything.