Silvia Pavlusova

1 follower
·
38 following
Silvia Pavlusova
More ideas from Silvia
Banana "Ice Cream" 4 Ways #healthy #icecream #dessert #banana

Banana "Ice Cream" 4 Ways #healthy #icecream #dessert #banana

Love the rain shower! We have a big overhead shower at current place but i do wish for a full size rain shower!

Love the rain shower! We have a big overhead shower at current place but i do wish for a full size rain shower!

Ванная комната в стиле минимализм от студии abistyle. Данный стиль подразумевает минимальное количество оттенков и четкие графические формы, ну и, конечно же, порядок и чистоту. Коллекция плитки Tubadzin Elementary от фабрики плитки TUBADZIN (Польша).

Ванная комната в стиле минимализм от студии abistyle. Данный стиль подразумевает минимальное количество оттенков и четкие графические формы, ну и, конечно же, порядок и чистоту. Коллекция плитки Tubadzin Elementary от фабрики плитки TUBADZIN (Польша).

This modern chalet-inspired bedroom features a raised bed on a wood platform. The wood platform is highlighted by hidden lighting to accent the feature and create a warm ambiance. #RaisedBed #WoodPlatform #ModernBedroom #InteriorDesign

This modern chalet-inspired bedroom features a raised bed on a wood platform. The wood platform is highlighted by hidden lighting to accent the feature and create a warm ambiance. #RaisedBed #WoodPlatform #ModernBedroom #InteriorDesign

love

love

Sheep Toilet Paper Holder

Sheep Toilet Paper Holder

South Loop Kitchen Renovation - Our clients needed to update, adjust and maximize storage and functionality in their kitchen. The floor to ceiling, extra-long pantry, was specially designed and installed to give the clients exactly what they needed - more space. Staining the cabinets dark was inspired for a more modern look that contrasts the light and elegant open-concept space | Chi Renovation & Design #ChiRenovation - www.chirenovation.com

South Loop Kitchen Renovation - Our clients needed to update, adjust and maximize storage and functionality in their kitchen. The floor to ceiling, extra-long pantry, was specially designed and installed to give the clients exactly what they needed - more space. Staining the cabinets dark was inspired for a more modern look that contrasts the light and elegant open-concept space | Chi Renovation & Design #ChiRenovation - www.chirenovation.com