Stanislav Pastorek

Stanislav Pastorek

Stanislav Pastorek
Viac nápadov od Stanislav
#lighting chandelier, pendant lighting, floor lamp, table lamp #decor false ceiling lighting, wall sconces, backlit panels, task lighting, led lighting

#lighting chandelier, pendant lighting, floor lamp, table lamp #decor false ceiling lighting, wall sconces, backlit panels, task lighting, led lighting

Home Designs Luxury homes, luxury furniture, houses, interior design, architecture, design, home inspirations. For more: http://www.bocadolobo.com/en/inspiration-and-ideas

Home Designs Luxury homes, luxury furniture, houses, interior design, architecture, design, home inspirations. For more: http://www.bocadolobo.com/en/inspiration-and-ideas

15.1 тыс. отметок «Нравится», 61 комментариев — Architecture & Design Magazine (@d.signers) в Instagram: «I Love everything about this space!❤❤ #Loft design by Oleksii Komarov #d_signers»

15.1 тыс. отметок «Нравится», 61 комментариев — Architecture & Design Magazine (@d.signers) в Instagram: «I Love everything about this space!❤❤ #Loft design by Oleksii Komarov #d_signers»

modern villa designed by NG architects www.ngarchitects.lt

modern villa designed by NG architects www.ngarchitects.lt

Ruimtebesparende trap, maar dan in het wit en zonder de rondingen. ◉ re-pinned…

Ruimtebesparende trap, maar dan in het wit en zonder de rondingen. ◉ re-pinned…

Maison surélevée à Athènes, Grèce Cette résidence futuriste suspendue sur de larges piliers, semble planer au-dessus de l'eau bleue de la piscine... Réalis

Maison surélevée à Athènes, Grèce Cette résidence futuriste suspendue sur de larges piliers, semble planer au-dessus de l'eau bleue de la piscine... Réalis

Muros

Muros

Modern Earth Shelter: Homes Built into the Hillside - ‘House of Confronted Rooms’ in Paraguay

Modern Earth Shelter: Homes Built into the Hillside - ‘House of Confronted Rooms’ in Paraguay

Nurai Island - Cundall

Nurai Island - Cundall

De Schicht // metselwerk in nieuwe woningentree // renovation of block of flats - entrance with brickwork

De Schicht // metselwerk in nieuwe woningentree // renovation of block of flats - entrance with brickwork